Suloinen koirahieronta tarjoaa koulutetun koirahierojan palveluita koirapäiväkoti Hyggebossa Etelä-Helsingissä telakkarannassa.

Asiakkaisiin kuuluu niin kilpailevia koiria kuin kotikoiriakin. Hieronta räätälöidään aina koiran omien tarpeiden ja lähtökohtien mukaiseksi.

Asiakkaitani

Tällä sivulla osa asiakkaistani kertoo kokemuksistaan koirahieronnasta. Jos haluat oman koirasi tarinan mukaan, lähetä minulle postia palautelomakkeella.

 

Whippet  Dino (Kiiturin NN-Valentino)

Dino_SMM6_small


Dino on käynyt Anna-Kaisan hieronnassa säännöllisesti. Dino kilpailee rata- ja maastojuoksukilpailuissa. Anna-Kaisan hieronnalla on ollut selvä merkitys Dinon juoksukuntoon ja kisoista palautumiseen. Häneltä on saanut hyviä venyttely- ja verryttelyvinkkejä kisoihin ja treeneihin. Dino rakastaa hierontahetkeä 🙂


Borderterrieri Roope (Heathberry´s Great Pumpkin)

Borderterrieri


Anna-Kaisa on käynyt viime keväästä lähtien säännöllisesti parin viikon välein hieromassa Roopea. Roope vetää remmissä jonkun verran, ja siitä johtuen sen “niskat oli jumissa”:) Hieronta on selvästi auttanut asiaa valjaisiin siirtymisen ohella. Roope RAKASTAA Anna-Kaisaa-sitä pusujen määrää! Alkuaikoina Roope ei ihan ymmärtänyt mistä hieronnassa on kyse,se ei oikein malttanut pysyä paikoillaan, mutta nyt homma sujuu jo mukavasti. Koira nauttii silminnähden koko jutusta, ja lihakset ovat taas vetreässä kunnossa. Koirahieronnan ohessa emäntä saa henkistä hierontaa mukavien juttutuokioiden muodossa. 🙂


Bichon frisé Pösö

Pösö

© Suloinen koirahieronta

Toteutus: Mustaninja